Filistin’de Hayatını Kaybedenler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Cuma, 20.10.2023

Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar için Abdülhamidhan Camii’nde kılınan gıyabi cenaze namazına katılan Başkan Güngör, “Filistin’de hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, bu menfur saldırıların bir an önce son bulmasını niyaz ediyorum” dedi.

İsrail’in saldırıları sonucu Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar için Abdülhamidhan Camii’nde Cuma Namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların da yer aldığı gıyabi cenaze töreninde, Filistin’de hayatını kaybeden vatandaşlar dualarla yâd edildi. Başkan Hayrettin Güngör, “Filistin’deki İsrail zulmünde Hakk’a yürüyen kardeşlerimiz için Abdülhamidhan Camii’nde Cuma Namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kıldık. Filistin’de hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyor, bu menfur saldırıların bir an önce son bulmasını niyaz ediyorum” dedi.