Şehit Güneş, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Perşembe, 19.10.2023

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş’in cenaze törenine katılan Başkan Hayrettin Güngör, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Kahramanmaraşlı Piyade Sözleşmeli Onbaşı Alican Güneş, son yolculuğuna uğurlandı. Abdülhamidhan Camii’nde gerçekleştirilen cenaze töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra; Vali Mükerrem Ünlüer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, askeri erkân, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş da yer aldı. Şehit Alican Güneş’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi. Cenaze töreninde şehit yakınlarının yanında olan ve acılarını paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.