Buradasınız

“Ticaret ve Sanayisiyle Çok Daha Güçlü Kahramanmaraş”

Salı, 17.10.2023

KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Yeni Kahramanmaraş’ı; alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, yeşil alanları, ticaret ve sanayisiyle çok daha güçlü ve modern bir şekilde inşa ediyoruz” dedi.

Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında yoğun gayretini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Vali Mükerrem Ünlüer ile Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu ile bir araya geldi. İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Erdal Eker ve AFAD İl Müdürü Tayfun Temur’un da yer aldığı ziyarette; 6 Şubat depremleri sonrası işletmelerin durumu, ticaretin canlandırılması noktasında yürütülen ve planlanan çalışmalar ve organize sanayi bölgeleri gibi pek çok konu istişare edildi.

Ticareti Canlandırmak İçin Gayretimizi Sürdürüyoruz

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mustafa Buluntu ve Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa Narlı’yı; Valimiz, Emniyet Müdürümüz, Jandarma Komutan Yardımcımız ve AFAD Müdürümüzle ziyaret ederek şehrimizde düzenlenecek olan Deprem Bölgesi OSB’leri İstişare Toplantısı öncesi şehrimizdeki son duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Depremler sonrası şehrimizde ticaretin canlandırılması noktasında fikir alışverişi yaptık. Yeni Kahramanmaraş’ı; alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, yeşil alanları, ticaret ve sanayisiyle çok daha güçlü ve modern bir şekilde inşa ediyoruz. Bu süreçte emek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.