Yıldızevler’de Asfalt Öncesi Son Düzenlemeler Yapılıyor

Salı, 19.09.2023

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Doğukent Mahallesi’nde bulunan Yıldızevler Konutları’nda asfalt öncesi zemin hazırlıklarını sürdürüyor. Temel hazırlıkların kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından asfalt serimine başlanacak.

Yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için 2023 Ulaşım Yatırımları Programı çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin çalışma gerçekleştirdiği lokasyonlardan birisi de Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent Mahallesi’nde bulunan Yıldızevler Konutları oldu. Bölgede etaplar halinde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları hızla sürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nca, altyapı imalatları tamamlanan kısımlarda asfalt öncesi hazırlıklar yapılıyor. Bölgede devam eden temel hazırlıklarının kısa süre içerisinde tamamlanmasının ardından asfalt serimine başlanacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Yıldızevler Konutları’nda etaplar halinde sürdürülen asfalt çalışmalarının sona geldiği ve kalan kısımların da zemin hazırlıklarının ardından kısa süre içerisinde asfaltla buluşturulacağı belirtildi.

Haber videoları: