Şehir İnşaat Atıklarından Temizleniyor

Salı, 29.08.2023

Büyükşehir Belediyesi, ev ve iş yerlerinde yapılan tadilatlar sonrası oluşan hafriyat ve molozları bulundukları yerden alarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor. İş makineleriyle bulundukları yerden alınan molozlar, hafriyat alanına taşınıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde rutin olarak gerçekleştirdiği temizlik, dezenfeksiyon ve ilaçlama hizmetlerinin yanı sıra ev ve iş yerlerinde yapılan tadilatlar sonrası oluşan hafriyat ve molozları bulundukları yerden alarak çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarla şehir, çevreye rastgele bırakılan inşaat atıkları, moloz ve enkaz kalıntılarından temizleniyor. İş makineleriyle bulundukları yerden alınan molozlar, hafriyat alanına taşınıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; kent estetiğinin sağlanması, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi noktasında şehrin muhtelif yerlerinde çalışmaların devam ettiği belirtildi.