Çanakkale Şehitleri Dualarla Yâd Edildi

Cumartesi, 18.03.2023

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılan Başkan Güngör, “Vatanı, devleti, bayrağı için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi, bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü dolayısıyla Milli İrade Meydanı’nda düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı. Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen programda, vatanı uğruna canını feda eden şehitler dualarla yâd edildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, ilahiler de seslendirildi. Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümünde şehitlerimiz için okutulan Mevlid-i Şerif programında tüm şehitlerimizi dualarla ve hayırla yâd ettik. Makamları âli olsun. Vatanı, devleti, bayrağı için canını feda etmiş aziz şehitlerimizi, bu toprakları bizlere vatan olarak bırakan tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.