Sınavlara Hazırlanan Öğrenciler İçin Kütüphaneler Hizmet Vermeye Başladı

Perşembe, 16.03.2023

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra Andırın, Çağlayancerit ve Göksun’da da sınavlara hazırlanan öğrenciler için kütüphanelerin hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Şehrin tekrar ayağa kaldırılması, hayatın normalleşmesi ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde ve ilçelerde halk kütüphanelerinin tekrar hizmete açıldığını duyurdu. Şehir merkezinin yanı sıra Andırın, Çağlayancerit ve Göksun’da da hizmete alınan halk kütüphaneleri, sınavlara hazırlanan öğrencilerin uğrak noktası olmaya devam edecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehir genelinde hizmet vermeye başlayan kütüphanelere ve çalışma saatlerine ilişkin detaylı bilgiye https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/03/16/buyuksehir-belediyesi-kutuphaneleri-guncel-calisma-saatleri internet adresi üzerinden ulaşılabileceği belirtildi.