Büyükşehir'den Sürücülere Uyarı!

Cuma, 23.09.2022

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesi Kuyumcular Mahallesi’nde bulunan köprünün 30 Eylül Cuma gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, alınan UKOME kararı doğrultusunda Türkoğlu ilçesi Kuyumcular Mahallesi’nde bulunan köprünün 30 Eylül Cuma gününe kadar trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından Türkoğlu ilçesi Kuyumcular Mahallesi’nde gerçekleştirilen köprü yapım çalışmaları nedeniyle bölgede bulunan ve ulaşımda aktif olarak kullanılan köprü, 30 Eylül Cuma gününe kadar trafiğe kapalı olacaktır. Vatandaşlarımızın ulaşımda alternatif güzergâhlara yönelmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.