Çocuklar Büyükşehir Etkinliklerinde Doyasıya Eğleniyor

Pazartesi, 25.07.2022

Kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ‘Zaman Tüneli’ adlı kukla gösterisini çocuklarla buluşturdu. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği gösteri, ebeveynlerden de tam not aldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, farklı yaş gruplarına yönelik kültür sanat etkinliklerini Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında ‘Zaman Tüneli’ adlı kukla gösterisi çocuklarla buluşturuldu. Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde üç seans şeklinde gerçekleştirilen etkinliğe çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocukların büyük bir ilgiyle takip ettiği gösteri, ebeveynlerden de tam not aldı. Kültür sanat etkinliklerinin çocukların sosyalleşmesine ve gelişimine önemli katkıda bulunduğunu ifade eden ebeveynler, gerçekleştirilen etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.