Buradasınız

Yeşilgöz’ün Yolu Baştan Uca Yenilendi

Cuma, 16.07.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin turizm alanlarından olan Yeşilgöz Mesire Alanı’na ulaşım sağlayan 2,5 kilometre uzunluğundaki arterde yenileme çalışmaları tamamlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizm alanlarında ulaşım altyapısını güçlendirmek için yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Yeşilgöz Mesire Alanı’na ulaşım sağlanan arterde genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarının ardından trafik işaretçileriyle yol çizgi uygulamaları da tamamlandı. Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler tarafından, trafik işaretçileri ve yol çizgi çalışmaları tamamlanan yaklaşık 2,5 kilometre uzunluğundaki güzergâh trafiğe açıldı. Mesire Alanı’na ulaşım sağlayan arterde tamamlanan yenileme çalışmaların ardından bölgede turizm potansiyelinin artırılması hedefleniyor.

Muhtar Koyun’dan Başkan Güngör’e Teşekkür

Tekir Mahalle Muhtarı Ali Akkoyun mesire alanında yapılan yenileme çalışmalarına ilişkin, “Büyükşehir Belediyesi Yeşilgöz Mesire Alanı’nı devralarak yenileme çalışmalarını tamamladı ve şehrimizin turizmine çok büyük katma değer sağladı. Ayrıca mesire alanına ulaşım sağlayan arterde baştan uca Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenilendi. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve ekibine çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Herkese Tavsiye Edeceğim

Yeşilgöz Mesire Alanı’na ilk defa geldiğini ve çok memnun kaldığını belirten Burak Kipel, “Sivas’tan geliyorum. Daha önce hiç gelmemiştim ilk defa geliyorum. Yenileme çalışmaları yapıldığını duydum. Şuan ki görünümü gayet güzel olmuş. Ailecek gelinebilecek hoş bir ortam olmuş. Sivas’a gittiğimde çevremdeki herkese mutlaka tavsiye edeceğim burayı. Birçok mesire alanı gezdim ancak en çok burayı beğendim ve kendimi burada huzurlu hissettim. Bundan sonra her fırsat bulduğumda buraya gelmeye gayret edeceğim. Ulaşım konusunda da gayet güzel çalışmalar yapıldığını gördüm. Yollar gayet konforlu bir şekilde yapılmış” dedi.

Haber videoları: