Yeşilgöz’ün Yolu da Yenileniyor

Perşembe, 08.07.2021

Şehrin önemli doğal güzellikleri arasında yer alan Yeşilgöz’de yenileme çalışmalarının ilk etabını tamamlamak üzere olan Büyükşehir Belediyesi, bölgeye ulaşım sağlayan yolda da asfalta başladı. Genişliği 7 metreye çıkarılan 2,5 kilometrelik arter tamamen yenilenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir turizm potansiyelini daha da artıracak yatırımlarına aralıksız devam ediyor.  Bu kapsamda, şehrin doğal güzelliklerinden Yeşilgöz Mesire Alanı’na ulaşım sağlayan arterde yol genişletme kazıları tamamlandı. Yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğundaki arterde sıcak asfalt uygulamalarına da başlandı. Genişliği 7 metreye çıkarılan yeni arterin tamamlanmasıyla tesise ulaşım kolaylığı sağlanmış olacak. Toplamda 1,5 Milyon TL yatırım maliyeti olan arterin en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Haber videoları: