Buradasınız

Ilıca Yolu’nda Genişletme ve Asfalt Tamam

Çarşamba, 07.07.2021

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sağlık turizminin uğrak noktalarından olan Ilıca kaplıcalarına ulaşım sağlayan güzergâhta genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 3 milyonluk yatırımla hayata geçirilen çalışmalarla bölgeye ulaşım daha güvenli hale geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Onikişubat ilçesi Ilıca Mahallesinde yol genişletme çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarını da tamamladı. Büyükşehir sorumluluğundaki güzergâhta tamamlanan çalışmalar neticesinde sağlık turizminin uğrak noktalarından olan kaplıcalara ulaşım sağlayan arterin genişliği 11 metreye çıkarıldı. Ayrıca tesise ulaşım sağlayan yaklaşık 5 kilometre uzunluğa sahip arterde sıcak asfalt uygulamasıyla ulaşım konforu sağlanmış oldu.

Ulaşım Güvenliği Arttı

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “2021 Ulaşım Yatırımları ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ün talimatları doğrultusunda şehir genelinde ulaşım ağını güçlendirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, şehrimizin sağlık turizm alanlarından olan Ilıca Mahallemize ulaşım sağlayan arterde genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarını tamamladık. Yaklaşık 3 milyonluk yatırımla bölgeye ulaşım sağlayan yol daha güvenli hale getirildi. Şehrin turizm alanlarını canlandırmak için bölgelere ulaşım sağlayan arterlerde yenileme çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadeleri kullanıldı.