Buradasınız

Hep Birlikte Şehrimiz İçin Çalışmayı Sürdüreceğiz

Cuma, 27.11.2020

AK Parti İl Başkanı Görgel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, “İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla, ekip ruhu içerisinde şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, koronavirüs tedavisinin ardından ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Fırat Görgel’e yaptı. Teşkilat binasında gerçekleştirilen programda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal ile AK Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri de hazır bulundu. Başkan Güngör, “Bir koronavirüs süreci geçirdik. Hamdolsun negatife döndü ve bir süre evde tedavim oldu. Rabbime şükürler olsun, tekrar sağlığımıza kavuştuk. Bu vesileyle tüm hastalarımıza şifa diliyorum” diye konuştu.

Debgici’ye Teşekkür

Göreve yeni seçilen AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel’e de başarı dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, “Koronavirüs tedavi sürecinde kongremize de katılamamıştım. Bugün Sayın Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Önceki dönem İl Başkanımız Ömer Oruç Bilal Debgici’ye yapmış olduğu hayırlı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak değişimidir. Bizde eski yeni ayrımı yoktur. Şimdi Fırat Görgel Başkanımız bayrağı aldı ve devam ediyor. Biz partimizde bir ekip ruhu içerisinde Milletvekillerimizle, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle, ortak akılla hizmet etmeye devam edeceğiz. İl Başkanımız Sayın Fırat Görgel’e başarılar diliyorum. Rabbim muvaffak eylesin” ifadelerini kullandı.

Şehrimiz İçin İstişarede Bulunduk

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ise, “Çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör ve değerli Belediye Meclis Üyelerimiz bizleri ziyaret etti. Bu ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Başkanımızın atlattığı hastalıktan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Bu vesileyle tüm Koronavirüs hastalarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum.Kahramanmaraş’ın gelişimi için bundan sonra neler yapabileceğimiz hususunda Başkanımla istişarede bulunduk. Ziyaretleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.