Buradasınız

Esnafımızın Yanındayız

Salı, 22.09.2020

Ulaşım esnafı ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Pandemi sürecinde ulaşım esnafımızın yanında olduk, ödeme desteği gerçekleştirdik. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, toplu taşıma esnafı ile bir araya geldi. Tarihi Maraş Kalesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Kuybu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya ile Ulaşım Dairesi Başkanı Melike Özdemir de yer aldı. Esnafın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Güngör, bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Pandemi Desteği

Başkan Güngör, “İçinde bulunduğumuz pandemi süreci tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve şehrimizi de etkiledi. Ama gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimlerin çalışmalarıyla hamdolsun bu etkiyi azaltıyoruz. Bu süreçte toplu taşıma esnafımızın yanında olduk, belediyemizin imkanları doğrultusunda ödeme desteği gerçekleştirdik. İnşallah bu çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

 

Hemşehrilerimiz İçin Çalışıyoruz

Vatandaşların toplu ulaşımda sorun yaşamaması için el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Ulaşım esnafımızla birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimizin toplu taşımada sorun yaşamaması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada esnafımızın da hassasiyeti bizleri son derece memnun ediyor.Kamusal hizmette önemli bir paydaşımız olan tüm ulaşım esnafımıza teşekkür ediyorum. Rabbim işlerinizde kolaylık versin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.