KMBB’den Yantepe Yolu’na sathi kaplama

Pazartesi, 27.07.2020

Yol yapım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerde grup yollarında çalışmaları sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına il genelinde özellikle grup yollarında devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Göksun İlçesi Yantepe Mahallesi’nde 6 km. uzunluğunda 7 m. genişliğindeki yolda sathi kaplama yapıldı.

Muhtar Alkış’tan Teşekkür

Yantepe Mahallesi Muhtarı Selami Alkış, bu yolun çok işlek bir yol olduğuna dikkat çekerek: “Mahallemizde üniversite, devlet hastanesi ve öğrenci yurtları mevcut. Bundan dolayı çok hareketli bir yolumuz. Ayrıca bu yolun yapılması ile bölgemizdeki çiftçilerimiz ürettikleri sebze ve meyveleri daha hızlı bir şekilde pazarlara ulaştırabilmektedir. Bu güzel çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber videoları: