Büyükşehir’den kavşak düzenlemesi

Cuma, 05.06.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında yeni bir kavşak düzenlemesi gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında il genelinde hizmetlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Fatih Mahallesi ve Necip Fazıl Mahallesi ortak kullanımında olan Kadir Paşa Bulvarı üzerinde bulunan kavşakta yenileme ve düzenleme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Osman Gazi Ortaokulu bahçesinde yapılan düzenleme ile yol genişletme çalışmaları da tamamlanan kavşakta aynı zamanda asfalt yama çalışmaları da yapıldı.

Öte yandan yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Fatih Mahallesi Muhtarı Tuba Özden, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.