Buradasınız

Dereli, Yeşiltepe ve Bayazıtlı Mahallelerinde asfalt çalışması

Salı, 02.06.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesi Dereli, Yeşiltepe ve Bayazıtlı mahalleleri arasında bulunan grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Dulkadiroğlu İlçesi Dereli, Yeşiltepe ve Bayazıtlı mahalleleri arasında yer alan, ayrıca Yedi Kuyular’la da bağlantısı bulunan yolda genişletme ve asfalt çalışması gerçekleştirdi. Asfalt kaplama yapılan 2.5 kilometre uzunluğunda 8 metre genişliğinde olan yolun, alt yapısında büz atımı işlemi de yapılmıştır.

Müracaata hızlı dönüş

Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Veysel Us, yol sıkıntılarına dair müracaatlarına Büyükşehir Belediyesi’nden hızlı bir dönüş olduğunu belirterek; “Dereli, Bayazıtlı, Yeşiltepe üçgeninde bulunan, Yedi Kuyular için de ara yol olan bu güzergahta ciddi bir yol sıkıntımız vardı. Bu yol Yedi Kuyular’a ulaşmak için de kullanılan bir yoldur. Burada Büyükşehir Belediye Başkanlığına müracaatımız neticesinde hem genişletme hem de asfaltlama çalışmaları yapılmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekiplerine bu yaptıkları çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ulaşım sıkıntılarına hızlı çözüm

Dereli Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Purtaş ise, ulaşım sıkıntılarının Büyükşehir Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde çözüldüğüne dikkat çekerek; “Dereli Mahallemize ulaşımı sağlayan 2,5 km kadar yolun asfaltlanması için müracaat etmiştim. Sağ olsun, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör, ekiplerini hemen görevlendirmiş. Yedi Kuyular’la da bağlantısı olan bu ara yolun asfaltlanması ve genişletilmesinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve değerli ekibine teşekkür ederim.” diye konuştu.

Haber videoları: