Büyükşehir camileri ibadete hazırlıyor

Pazar, 24.05.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi pandemi sürecinde bir süredir kapalı olan ve 29 Mayıs’ta ibadete açılacak camilerde ilaçlama yaparak dezenfekte çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında cami cemaatine kapatılan ve 29 Mayıs’ta ibadete açılacak olan camiler için dezenfekte çalışmalarına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Abdulhamid Han Camii ve Ulucamii’de dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

Abdulhamid Han ve Ulucamii başta olmak üzere il genelinde 238 camii de dezenfekte çalışmalarını sürdüren ekipler, ibadet için camiye gelecek cemaatin temas edeceği bütün yüzeyleri baştan sona ilaçlama yaparak dezenfekte ediyor.

Haber videoları: