Pazarcık’ta asfalt çalışmaları

Perşembe, 21.05.2020

Büyükşehir Belediyesi Pazarcık İlçesinde sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü sıcak asfalt kaplama çalışmalarına Pazarcık İlçesi ile devam ediyor. Pazarcık İlçesinde Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi İnönü Caddesinde asfalt kaplama çalışmalarına başlayan ekiplerin tamamlaması gereken yol uzunluğu 1.300 metre, genişliğiyse 8 metredir.

Pazarcık Devlet Hastanesi istikametinde

Pazarcık’ın en işlek caddelerinden olan Şehit Nurettin Ademoğlu Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde işyeri bulunan esnaflar da çalışmadan oldukça memnun kaldıklarını belirterek: “Her iki caddemizde de trafik yoğunluğu eksik olmuyor. Her şeyden önce her iki cadde de Pazarcık Devlet Hastanesi istikametindedir. Yol genişletme, onarım, yenileme ve asfalt çalışmalarından dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine ve ekiplerine çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.