Sulama kanalına düşen sürücü kurtarıldı

Çarşamba, 29.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye itfaiyesi sulama kanalına düşen sürücüye kurtarma ekipleri tarafından müdahale edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye itfaiyesi sulama kanalına düşen sürücüye yardım ederek kanaldan çıkardı.

Konu ile ilgili olarak İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Bugün (29.04.2020) sabah saatlerinde Dulkadiroğlu İlçesi Osmanbey Mahallesinde sulama kanalı yanında seyir halindeki araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu su dolu haldeki kanala düşmüştür. Araçtaki İsa Kara isimli vatandaşımız son anda araç üzerine çıkarak hayatta kalmayı başarmıştır. İtfaiye ekiplerimizin başarılı müdahalesi ile kanaldan kurtarılan vatandaşımız olay yerinde hazır bekleyen112 ekiplerince tedavisi ayakta yapılmış olup durumunun iyi olduğu görülmüştür” denilerek bilgi verildi.