Büyükşehir’den 1,5 milyon fide desteği

Pazartesi, 27.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarımsal üretimi destekleme adına yüzde 80 hibeli Maraş Biber Fidesi dağıtımını gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin tarımsal üretimi destekleme adına başlattığı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Mahalle ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü ekiplerince Onikişubat, Dulkadiroğlu, Pazarcık ve Türkoğlu ilçelerinde bulunan çiftçilere yüzde 80 hibe destekli Maraş Kırmızıbiber fidesi dağıtıldı.

Coğrafi tescilli tarım ürünü olan Maraş Kırmızıbiber fidelerini alan çiftçiler başta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi 1 milyon 500 bin biber fidesini çiftçiye yüzde 80 hibe ile vererek tarımsal üretime destek olmaya devam ediyor.