İhtiyaç sahiplerine ekmek dağıtımı devam ediyor

Cumartesi, 18.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağı nedeniyle Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmekleri ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtımına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen ekmekler Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından muhtarlıklar aracılığıyla belirlenen ihtiyaç sahibi ailelerinin adreslerine bırakılıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz ekmek dağıtımından oldukça memnun olan vatandaşlar ise çok güzel bir uygulama olduğunu ifade ederek: “Sokağa çıkma yasağı günlerinde bizleri düşünerek ekmeklerimizi kapımıza kadar getiren büyükşehir belediyemizin personellerine ve Başkanımız Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

İki günlük sokağa çıkma yasağı kapsamında devam edecek olan ücretsiz ekmek dağıtımında günlük 6 bin ekmek vatandaşlara ulaştırılacak.

Haber videoları: