Köpek evleri montajı devam ediyor

Cuma, 17.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kedi evlerinin ardından köpek evlerinin montajına da devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kendi atölyesinde ürettiği kedi evlerinin ardından şimdi de köpek evlerinin üretimine başladı.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü Atölyesinde üretimine başlanan köpek evleri şehrin muhtelif noktalarına yerleştirilecek. Koronavirüs salgını kapsamında sokaklarda köpeklerin aç ve susuz kalmaması için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi doğaya yem bırakma ve kedi evleri imalatının ardından şimdi de köpek evleri için düğmeye bastı.Tek ve çift katlı olarak imal edilmekte olan köpek evleri şehrin muhtelif noktalarına yerleştirilerek içlerine yem bırakılacak.