Buradasınız

Büyükşehir Zabıtası Gönüllere Dokundu

Cuma, 17.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Zabıtası Balıkesir’de ikamet eden torun Azra Deniz Avan’ın isteğini yerine getirerek sipariş ettiği dondurma ve tatlıyı dede ve ninesine ulaştırdı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıtasını arayan Balıkesir ilinde ikamet eden Azra Deniz Avan (6) isimli torun, Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi Kavaklı Mahallesi’nde ikamet eden Dedesi Osman Avan  ve Ninesi Eşe Avan’a dondurma ve tatlı göndermek istediğini ifade ederek yardım istedi. Torun Azra’nın bu isteği dikkate alan Büyükşehir Zabıtası derhal harekete geçerek sipariş edilen tatlı ve dondurmayı 65 yaş üstü olan dede ve ninesine teslim etti.

Dede Osman Avan’a torunları tarafından gönderilen dondurma ve tatlıyı teslim eden Zabıta ekipleri herhangi bir ihtiyaç durumunda Büyükşehir Belediyesi Zabıtasına ulaşabileceklerini ifade ettiler.

Çok Teşekkür Ederiz

Torunları Azra’nın kendileri için sipariş ettiği dondurma ve tatlıyı teslim alan Avan çifti ise 65 yaş üzerinde oldukları için sokağa çıkamadıklarını ifade ederek zabıta ekiplerine teşekkür ettiler.

Haber videoları: