Çöp konteynerleri dezenfekte ediliyor

Pazartesi, 13.04.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi korona virüs salgını kapsamında ilçe belediyelerinin talepleri doğrultusunda il genelinde bulunan çöp konteynerlerini tek tek yıkayarak dezenfekte ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını kapsamında il genelinde bulunan çöp konteynerlerini tek tek yıkayarak dezenfekte ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe belediyelerinin talepleri doğrultusunda yürütülen çalışmalarda Pazarcık, Göksun, Ekinözü ve Geçici Barınma Merkezi’nde bulunan 600 çöp konteyneri tek tek yıkanarak dezenfekte edildi. Çöp konteynerlerinin yıkama ve dezenfekte çalışmaları diğer ilçelerde de devam ediyor.