Tarihi Çarşılarda Dezenfekte

Pazartesi, 30.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını kapsamında tedbir amaçlı tarihi çarşılarda yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını kapsamında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarihi çarşılar bölgesinde yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Suk-i Maraş Çarşısı, Kuyumcular Çarşısı, Demirciler Çarşısı, Tarihi Kapalı Çarşı, Bakırcılar Çarşısı, Semerciler Çarşısı,  Taşhan ve Saraçhane Çarşısı’nda yıkama ve dezenfekte çalışmaları tamamlandı.

Ekipler tarihi çarşılarda olası bir salgın hastalığa meydan vermemek adına köpüklü suyla yıkama ve dezenfekte çalışmalarını tamamladılar.

Haber videoları: