Buradasınız

Mesire Alanları ve Millet Bahçeleri Dezenfekte Edildi

Çarşamba, 25.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınını önlemeye dönük çalışmaları kapsamında insanların kalabalık gruplar halinde kullandığı piknik, spor ve oyun alanlarını ilaçlayarak dezenfekte ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ve İlaçlama Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Çalışma kapsamında il genelinde bulunan bütün park, bahçe, mesire alanı, rekreasyon alanı, spor kompleksleri, koronavirüs ve benzeri hastalık yapıcı mikroorganizmalara karşı etkili ilaçlarla dezenfekte ediliyor.

Dünya genelinde tehlike arz eden koronavirüs salgınına karşı Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Atatürk Parkı, Aliya İzzetbegoviç Rekreasyon Alanı, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ve Arslan Bey Mesire Alanında yürütülen dezenfekte çalışmaları tamamladı. Park, bahçe, mesire ve rekreasyon alanlarında gerçekleştirilen temizlik hizmetlerinde kaldırımlar, yollar, banklar, lamba direkleri, spor alanları ve aletleri, oyun alanları ve aletleri, masa ve sandalyeler, tel örgüler, bariyerler, fuar alanı, yön işaretleri, tabelalar, tuvaletler, çeşmeler, çöp kovaları ve konteynırları ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Kullanılan ilaçlar, mikrobik hastalıkları önleyen, bununla birlikte insan sağlığına herhangi zararı olmayan kimyasal bileşenlerden oluşuyor.

Haber videoları: