Büyükşehir’den Yeni Bir Bulvar

Salı, 17.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesinde yapımı devam eden kamu külliyesine ulaşımı kolaylaştıracak yeni bir bulvar yapıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’ne ulaşımı sağlayacak yeni bulvarın yapımına başladı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Dulkadiroğlu İlçesi Doğukent Mahallesinde yapımı devam eden Dulkadiroğlu Kamu Külliyesi’ni ana akslara ve Yeşiltepe Mahallesi’ne bağlayacak bulvar çalışmasında yeni yol açma ve açılan alanlarda malzeme serim ve sıkıştırma çalışmalarını da yürütüyor. Tamamlandığında yol güzergâhı 2 kilometre 900 metre uzunluğunda ve 20-35 metre genişliğinde olacak. Yol yapımı tamamlandıktan sonra sıcak asfalt çalışmaları başlayacak.