Çöken İstinat Duvarı Yapılıyor

Perşembe, 05.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Onikişubat İlkokulu’nun çöken istinat duvarının yapımına başladı.

Büyükşehir Belediyesi Divanlı Mahallesi’nde bulunan Onikişubat İlkokulu bahçesinde çöken istinat duvarını tekrar yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Onikişubat İlkokulu bahçesinde aşırı yağışlardan dolayı yıkılan istinat duvarının temizliğini gerçekleştirdikten sonra, 9.5 metre yüksekliğinde 40 metre uzunluğundaki yeni istinat duvarının yapımına başladı.

Öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için biran önce bitirilmesi planlanan yeni istinat duvarıyla çocuklar daha güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edebilecek.

Öğrencilerden asker selamı

Okullarının bahçesindeki istinat duvarının yapılmasından memnun olan öğrenciler, asker selamı durarak İdlib’de devam eden operasyonlardaki Mehmetçiklerimize selam gönderdiler.