Öğrencilerden İdlib’e Anlamlı Destek

Salı, 03.03.2020

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Hayrat İnsani Yardım ve Milli Eğitim Okulları işbirliği ile yürütülen Ümmetin Yetimi İdlib Yardım Kampanyası’na bir destek de Kadriye Kambur İlkokulu öğrencilerinden geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Hayrat İnsani Yardım ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Ümmetin Yetimi İdlib Yardım Kampanyası devam ediyor.

Kadriye Kambur İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı yardımlar yapılan törenle İdlib’e ulaştırılmak üzere ilgililere teslim edildi.

Yardımların teslim töreninde değerlendirmede bulunan Onikişubat Şubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut, yapılan yardımların önemine değinerek tüm okullara İdlib’e destek olma hususunda çağrıda bulundu.

Duygu dolu anların yaşandığı törende Kampanya’ya emek veren öğretmen ve öğrencilerin heyecanları gözden kaçmadı.

İdlib’in yanındayız diyerek yola çıkan öğrenciler İdlib’de görev yapan Mehmetçiklere de selam göndermeyi unutmadılar.