Buradasınız

İdlib’e 6 Tır Dolusu Yardım

Çarşamba, 26.02.2020

Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Genç Ufuk Derneği, Hayrat İnsani Yardım, Verenel Derneği, İsar Derneği, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Abdulhamithan Camii işbirliği ile toplanan 6 tır dolusu yardım İdlib’e gönderildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Genç Ufuk Derneği, Hayrat İnsani Yardım,  Verenel Derneği, İsar Derneği, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Okullar ile Abdulhamithan Camii işbirliğiyle hazırlanan; 3 Tır un, 1 tır gıda Kolisi, 1 tır giyim, 1 tır yatak, battaniye ve ayakkabıdan oluşan toplam 6 tır yardım İdlib’e gönderilmek üzere Kahramanmaraş Fuar alanından dualarla gönderildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Ramazan Kibar yaptığı değerlendirmede "İdlib' deki insanı krize dikkat çekerek emeği geçen, bağışta bulunan herkese teşekkür etti.

Genç Ufuk İnsani Yardım Koordinatörü Ali Şenel, yardımların bizatihi yerine ulaşmasına  mihmandarlık yaptıklarına belirterek, Kahramanmaraşlı hayırseverler adına hediye ettikleri soba borularını idlib’deki  insanların öperek sevinçlerini gösterdiklerini ve bir çok duygusal manzaralar yaşadıklarını belirtti.