Buradasınız

Başkan Güngör’den Minibüscüler Odasına Ziyaret

Salı, 25.02.2020

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Özel Halk Otobüsçüleri ve Minibüsçüler Odası Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Güngör, ulaşım alanında daha konforlu bir hizmet için gayret sarfettiklerini ifade etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Özel Halk Otobüsçüleri ve Minibüsçüler Odasını ziyaret etti.

Beraberinde Ulaşım Komisyonu Meclis Üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Özel Halk Otobüsçüleri ve Minibüsçüler Odasını ziyaret eden Başkan Güngör, ulaşım alanında daha konforlu hizmet sunabilmek adına gayret ettiklerini söyledi.

Başkan Güngör yaptığı açıklamada: “Şehrimizdeki toplu taşımayla ilgili odamızın esnaflarımızın görüşlerini önerilerini aldık. Hem ulaşım komisyonumuzdaki meclis üyelerimizle, bürokratlarımızla beraber bunları not ettik.  İnşallah bu bildirilen sorunları karşılıklı istişareyle hem odamızı memnun edecek hem de hemşerilerimizi memnun edecek bir düzeyde çözecek, çözmeye çalışacağız. Ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyorum. Biz bir sorunu taraflarla, paydaşlarla oturup herkesin katkısıyla ideale yakın bir noktada çözebileceğimize inanıyoruz bugünkü ziyaretimizin de sebebi bu. İnşallah her hafta bir odamıza bu manada ziyaretlerimiz olacak. Ulaşım hizmeti meşakkatli bir iştir. Esnafımız gayretle çalışıyor. Erken saatlerden gece geç saatlere kadar vatandaşlarımızın ulaşımını sağlıyorlar. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber videoları: