Büyükşehir’den Andırın Mahalle Yollarına Parke

Pazartesi, 13.01.2020

Büyükşehir Belediyesi, Andırın İlçesinde başlattığı yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri Andırın İlçesinde yer alan Akçakoyunlu ve Torun Mahallelerinde kilit parke döşeme çalışmalarını tamamladı. Ekipler Büyükşehir Belediyesi tesislerinde üretilen kilit parkeleri, yollarla buluşturarak vatandaşları yazın tozdan, kışın çamurdan kurtarıyor.

Toplam 7 Bin m2 Parke

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Andırın İlçesi Akçakoyunlu’ya 4 bin m2 ve Torun Mahallesine de 3 bin m2 olmak üzere toplam 7 bin m2 kilit parke döşemesi yaptı.

Akçakoyunlu Mahallesi Muhtarı Mustafa Gürbüz, mahalleleri içerisinde parke döşenmeyen yol kalmadığını ifade ederken, Torun Mahallesi Muhtarı Musa Çömez ise çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve ekibine teşekkür etti.

Haber videoları: