Buradasınız

Büyükşehir Meclisi 30 Aralık’ta toplandı

Pazartesi, 30.12.2019

Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısında komisyonlardan gelen raporlar görüşülerek karara bağlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün başkanlığında düzenlenen Meclis toplantısında komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü.

Meclis toplantısının açılışında bir konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör; “Büyükşehir Belediye Meclisimiz 2019 yılında güzel bir uyum içinde meclis toplantılarını yapmış ve şehrimiz adına önemli kararlar almıştır. Bu uyumlu çalışmadan dolayı hem belediye başkanlarımıza hem de meclis üyelerimize, sundukları katkılardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu uyum içinde yapılan çalışmaların önümüzdeki yılda da devam edeceğine herhangi bir kuşku duymadığımı belirtmek istiyorum.” dedi.

Komisyonlardan gelen raporların görüşülmesinin ardından dilek ve temenniler bölümünde Çağlayancerit, Afşin ve Göksun Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin karla mücadele çalışmalarında gösterdikleri performanstan son derece memnun olduklarını ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör nezdinde tüm personele teşekkür ettiklerini ifade ettiler.