Buradasınız

Okul Servisler Artık Çamura Saplanmayacak

Salı, 24.12.2019

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım hizmetleri kapsamında Onikişubat İlçesi Hacıbudak Mahallesi yolunda bakım çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım hizmetleri kapsamında il genelinde çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Onikişubat İlçesi Hacıbudak Mahallesi’nde 14 km uzunluğundaki grup yolunda iyileştirme, genişletme, malzemeli bakım, büz atımı ve şarampol bakımı gibi çeşitli çalışmaları bir arada yürüten ekipler, kış şartlarına rağmen çalışmalara devam ediyor.

Okul Servisler Artık Çamura Saplanmayacak

Hacıbudak Mahallesi sakinlerinden Recep Elmas, çocukları okula taşıyan servislerin sık sık çamura saplandığına dikkat çekerek: “Mahallemiz dağlık bir alanda olmasından dolayı çocuklarımızı okula servisle göndermek zorundayız. Daha önceleri çocukları okula götüren servisler bazen çamura çöker bazen de dik rampalarda kayardı ve çıkamazdı. Mahallemizin yol sorununu ilettiğimiz zaman Büyükşehir Belediye Başkanımız derhal talimat verdi ve mahallemizin yollarında bakım çalışmaları başladı. Çalışmalardan oldukça memnunuz. Artık çocuklarımızı okula taşıyan servisler çamura saplanmadan gidip geliyor. Bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör Beye ve emeği geçen herkese mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber videoları: