Sağlığa Adım Atıyorlar

Perşembe, 19.12.2019

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan kadınlar, etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kültür ve sosyal faaliyetler kapsamında kadınlara yönelik yürüyüş etkinliği düzenledi. ‘Yaşamınıza Hareket Katın Sağlığa Adım Atın’ sloganıyla Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda kadın katıldı. 9 kilometrelik parkur boyunca etkinliğe katılan kadınlar, şehrin doğal güzellikleri arasında keyifli bir gün geçirdi. Düzenlenen programdan çok memnun kaldıklarını belirten sporseverler, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Obezite ile Mücadele

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nden yürüyüşe ilişkin verilen bilgide: “Obezite ile mücadele kapsamında kadınlarımıza yönelik ‘Yaşamınıza Hareket Katın, Sağlığa Adım Atın’ sloganı ile yürüyüş programı gerçekleştirdik. Bu tür faaliyetlerimize devam edeceğiz.” denilerek bilgi verildi.