KAMEK Kursları Afşin’de

Pazartesi, 02.12.2019

Büyükşehir Belediyesi Halk Eğitim Merkezileri işbirliği ile vatandaşların meslek edinme ve el becerilerini geliştirme kapsamında kurslarına ilçelerde de devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitim Kursları(KAMEK) ilçelerde de devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitim Merkezi İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Afşin’de başlattıkları kurslar devam ediyor.

5 Branşta 127 kursiyer

Büyükşehir Belediyesi ve Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Afşin İlçesinde Kuaförlük, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama, Doğalgazlı kalorifer Ateşleyiciliği, Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşleyiciliği ve Kitre Bebek Yapımı kursları olmak üzere 5 branşta 127 kursiyere eğitimler veriliyor. Kursların sonunda kursiyerlere sertifikaları verilecek.