Buradasınız

Büyükşehir’den İki Etkinlik Daha

Salı, 26.11.2019

Milli mücadelenin 100. yılı kapsamında iki etkinlik daha düzenlenecek. 27 Kasım Çarşamba günü Oyuncu Hasan Kaçan, sevenleriyle buluşacak. 29 Kasım Cuma günü ise Aşık Hilmi Şahballı eserlerini seslendirecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Milli Mücadelenin 100. Yılı kapsamında düzenlenen kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda iki yeni program daha gerçekleştirilecek. 27 Kasım Çarşamba günü 19.30’da Oyuncu ve Film Yapımcısı Hasan Kaçan, Kahramanmaraşlılarla buluşacak. 29 Kasım Cuma günü ise Halk Ozanı Aşık Hilmi Şahballı eserlerini Kahramanmaraşlılar için seslendirecek.

Hasan Kaçan Söyleşisi

Büyükşehir Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kapsamında düzenlediğimiz kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 27 Kasım Çarşamba günü Oyuncu ve Film Yapımcısı Hasan Kaçan, hemşerilerimizle buluşuyor. 19.30’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek programa tüm hemşerilerimiz davetlidir.”

Aşık Hilmi Şahballı Konseri

“29 Kasım Cuma günü ise Kahramanmaraşlı Halk Ozanı Aşık Hilmi Şahballı eserlerini seslendirecek. 19.30’da Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konsere tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadeleri kullanıldı.

Haber videoları: