Büyükşehirle Sorunlar Çözülüyor

Pazartesi, 25.11.2019

Büyükşehir Belediyesi Onikişubat Çokran Mahallesi’ndeki yol sorununu çözüme kavuşturuyor. Ekipler, mahalle yolunda asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı,Onikişubat Çokran Mahallesine ulaşım sağlayan arterin bakım çalışmalarına başladı. Genişletme çalışmalarının da yapıldığı yolda asfalt serimi de gerçekleştiriliyor. Çalışmalardan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çokran Mahallesi Muhtarı Ramazan Oğulluk, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.

Muhtardan Teşekkür

Muhtarı Oğulluk, “Çokran Mahallemizin yol sorunu olduğunu ve ulaşımda büyük sıkıntı yaşadığımızı Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e iletmiştik. Başkanımız konuyla ilgilendi. Ekipler mahallemize gelerek çalışmalara başladılar. Büyük bir sorunumuzu çözen Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber videoları: