Buradasınız

Güngör İl Başkanları Toplantısı’nda

Çarşamba, 20.11.2019

Başkan Güngör, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti, Türkiye'nin son 17 yılına damga vurmanın yanında geleceğinin de partisidir” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen genişletilmiş il başkanları toplantısına katıldı. AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen programda İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Çamda yer alırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan kongre sürecinin takvime uygun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

2053 ve 2071 Vizyonu

Yaptığı konuşmada 2023 hedeflerinin kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizden sonraki nesillere miras bırakacağımız 2053 ve 2071 vizyonları ancak böyle güçlü bir temel üzerinde hayata geçirilebilir. İşte tüm bu süreci sizlerle birlikte yönetecek, başarıya ulaştıracağız. AK Parti, Türkiye'nin son 17 yılına damga vurmanın yanında geleceğinin de partisidir. Bu konuda sizlere güveniyorum. Bugüne kadar verdiğiniz emekler ve bundan sonraki çalışmalarınız için her birinize tekrar şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.