Çarşı Pazar Şenliği Başlıyor

Pazar, 10.11.2019

Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve STK’lar işbirliği ile şehirde Çarşı Pazar Şenliği başlıyor. 11 – 17 Kasım tarihlerinde şehir genelinde faaliyet gösteren esnaflar ürünlerinde yüzde 46 varan indirimler yapacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve STK’lar işbirliği ile şehirde Çarşı Pazar Şenliği başlıyor. Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, MÜSİAD, TÜMSİAD ve KMESOB üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilecek şenlikte 46 sektör yer alacak. 11 – 17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlik kapsamında ürünlerde yüzde 46’ya varan indirimler yapılacak.

Esnaftan Yüzde 46’ya Varan İndirim

Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Şehir genelinde 46 sektörde indirim günleri başlıyor. 11 – 17 Kasım tarihlerinde esnafımız yüzde 46’ya varan indirimler yapacak. Etkinliğimizin açılış programı 11 Kasım Pazartesi 16.00’da Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Tüm hemşerilerimizi ve civar illerde yaşayan komşularımızı gerçekleştirilecek Çarşı Pazar Şenliği’ne bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.