Andırın’da Yollar Genişliyor

Pazartesi, 04.11.2019

Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Andırın İlçesi Arıklar Mahallesi yolunda genişletme çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına il genelinde aralıksız devam ediyor.Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Andırın İlçesi Arıklar Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladı.Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada: “Andırın Arıklar Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarına başladık. Kahramanmaraş – Andırın Karayolu girişinden başlamak üzere Arıklar Mahallemize kadar olan 1 kilometrelik arterin genişliğini 7 metreye çıkarıyoruz. Özellikle yoldaki keskin virajların yumuşatılması ile Arıklar Mahallemize ulaşım daha güvenli hale gelecek” ifadeleri kullanıldı.