Metruk Binalar Yıkılıyor

Pazar, 03.11.2019

Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde kullanım ömrü dolmuş, metruk binaların yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kullanım ömrü dolan, metruk binaların yıkım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şehir genelinde kullanım ömrü dolmuş binalar başta olmak üzere yol ve benzeri çalışmalar için kamulaştırılmış bölgelerde de bina yıkım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri de değerlendiriyoruz. Bina yıkım çalışmalarında çok titiz davranarak çevreye verdiğimiz rahatsızlığın minimum seviyede olmasına özen gösteriyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Çalışmalar Devam Ediyor

Tamamlanan ve devam eden çalışmalarla ilgili bilginin de paylaşıldığı açıklama şu şekilde sonlandırıldı: “Aksu Mahallesinde General Hayri Tarhan Kışlasında miadı dolan bina ile Andırın İlçesi Akgümüş Mahallesi’ndeki cami minaresinin yıkım çalışmaları tamamlandı. Yol genişletme çalışmaları kapsamında Hacı Bayram Veli, Hacı Mustafa Çiftliği, İsadivanlı ve Turan Mahallesi’nde yıkım çalışmaları sürmektedir. Sabancı Kültür Merkezi’nde ise enkaz kaldırma çalışmaları devam etmektedir.”