Kore Halk Oyunları Gösterisine Davetlisiniz

Cuma, 01.11.2019

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi ve Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği işbirliği ile ‘Kore Geleneksel Müzik ve Dans Gösterisi’ gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı kutlama etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Sütçü İmam Üniversitesi ve Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliği işbirliği ile Kore Geleneksel Müzik ve Dans Gösterileri 4 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenecek program ile ilgili yapılan açıklamada, “Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında 4 Kasım Pazartesi saat 19.00’da, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kore Geleneksel Müzik ve Dans Gösterilerine tüm hemşerilerimiz davetlidir” denildi.