Buradasınız

“Türkiye Yalnız Değildir”

Salı, 22.10.2019

6. Kitap ve Kültür Fuarına katılarak okurlarıyla buluşan Yazar Abdullah Çiftçi, “Barış Pınarı Harekatı’ndan çok önemli bir netice elde ettik. Bölgedeki Arap halkları Türkiye’nin yanındadır. Türkiye yalnız değildir” dedi.

Kahramanmaraş 6. Kitap ve Kültür Fuarında yazarların imza günlerinin yanı sıra söyleşi programları da aralıksız devam ediyor. Kitaplarının yanı sıra dış politika analizleriyle de sık sık gündeme gelen Kahramanmaraşlı Yazar Abdullah Çiftçi, Kitap ve Kültür Fuarı’nda okurlarıyla buluştu. Yazar Çiftçi, yakın dönemdeki gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulunarak Türkiye’nin yalnız olmadığını söyledi.

İki Süper Güç Yanımızda

Yazar Abdullah Çiftçi, “Barış Pınarı Harekatı’ndan çok öneli bir netice elde ettik. Bölgedeki Arap halkları Türkiye’nin yanındadır. Türkiye yalnız değildir. İki süper güç, Amerika ve Rusya Türkiye’nin yanında. İnşallah yaşanan gelişmelerin ülkemiz adına önemli neticeler elde edileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Söyleşinin ardından Yazar Abdullah Çiftçi kitaplarını sevenleri için imzaladı.