Cadde ve Sokaklar Güzelleşiyor

Salı, 22.10.2019

Büyükşehir Belediyesi Türkoğlu, Göksun, Andırın, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde toplam 70 bin metrekarelik parke çalışması başlattı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde ihtiyaç olan bölgelerde parke döşeme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, program dahilinde sahada çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir tesislerinde üretilen parkeler, cadde ve sokakları güzelleştiriyor.

70 Bin Metrekarelik Çalışma

Yürütülen çalışmalarla ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Türkoğlu Yolderesi ve Doluca mahallelerinde 10 bin metrekare, Göksun Tombak mahallesinde 10 bin metrekare, Andırın Camuzluk, Yeniköy, Darıovası ve Gökahmetli mahallelerinde 30 bin metrekare, Onikişubat ilçesinde muhtelif bölgelerde 20 bin metrekare, Dulkadiroğlu ilçesinde ise bin 500 metrekare kilit parke döşeme çalışmalarına devam ediyoruz. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.