Eğitime Destek Sürüyor

Salı, 01.10.2019

Büyükşehir Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda okullardaki eksiklikleri bir bir gidermeye devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim döneminde okullarda bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gelen talepler doğrultusunda, ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarla eğitim yuvalarının eksiklikleri gideriliyor. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

Çalışmalar Devam Ediyor

Konu ile ilgili olarak Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ali Galip Çalık İlkokulu’nda çevre düzenleme çalışmalarına başladık. Ayşe Gümüşer İlkokulu ile Onikişubat Özel Uygulama Merkezi’nde düzenlemeler tamamlandı. Bahçelere öğrencilerimiz için oyun ve figür çizgileri çekildi. Yeni eğitim öğretim döneminde okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.