3 Mahalleye Yeni Yol

Perşembe, 19.09.2019

Büyükşehir Belediyesi Dulkadiroğlu İlçesi’nde Çatmayayla, Gülpınar ve Kayacak  mahallelerini birbirine bağlayacak bin 500 metrelik yeni yol yapımına başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarına her geçen gün bir yenisi ekliyor. Dulkadiroğlu İlçesinde Çatmayayla-Gülpınar-Kayacak mahallelerini birbirine bağlayacak yolun yapımına başlandı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yol yapım ekiplerince yürütülen çalışmalarda Çatmayayla, Gülpınar ve Kayacık Mahallelerini birbirine bağlayacak 6 metre genişliğinde ve bin 500 metre uzunluğunda yeni bir yol yapılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada mahalleler arası ulaşımı kolaylaştıracak çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.