Büyükşehir Andırın’da Çalışıyor

Perşembe, 29.08.2019

Kahramanmaraş Andırın ile Osmaniye Kadirli ilçelerinin en önemli bağlantı yolu Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve konforlu seyahat edebilmeleri için sokak, cadde ve grup yollarında asfalt, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye üretim tesislerinde üretilen asfalt ve yol malzemeleri ile arterlerde gerekli bakımlar ve asfalt serimi yapılıyor.

Başkan Güngör’e Teşekkür

Çalışmalarında hız kesmeyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Andırın ile Osmaniye’nin Kadirli ilçesini birbirine bağlayan arterde asfaltlama işine devam ediyor. Yaklaşık bin metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde olan arterde asfalt seriminin kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor. Yapılan çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden ilçe sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e bu yatırım için teşekkür ediyor.