Muhtarlık Binasını Büyükşehir Yeniliyor

Pazar, 25.08.2019

Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonrası kullanılmaz hale gelen Doğukent Mahallesi Muhtarlık binasında bakım çalışmasına başladı. Muhtar Bayraktar, Başkan Güngör’e teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen Doğukent Mahallesi Muhtarlık binasında bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına başladı., Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarından oldukça memnun olduğunu ifade eden Doğukent Mahallesi Muhtarı Ahmet Bayraktar, “Muhtarlık binamızda meydana gelen yangın sonrası, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz hizmet binamızın onarım işlerine başladı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.